Hej..

Det fungerar, woho.. Haha, Eller ja återstår att se om det Publiceras :p Måndag och ny vecka igen, Julafton om bara 4 dagar om jag inte räknar med dagen idag.. Helt sjukt :) Min man är hemma nu och jag kan lova er alla att ingen kunde va mer lycklig än jag när han klev innanför dörren i Lördags kväll.. Mathilda va snabb fram så hon fick en kram och sen fick även jag, Blev en massa mys hela kvällen och Robinson finalen :) Igår va vi iväg på lite ärende och lyxade till det med lunch på McDonalds gjorde vi med, haha.. :p På kvällen blev det en otroligt god köttgryta.. Mumsigt va det.. Idag fick jag sovmorgon här hemma, Riktigt härligt och välbehövt :) Tack min kärlek.. Nu ska vi strax ut i kylan, Måste handla lite som glömdes igår.. Men ha det bra så länge! emma ,- Underbar lycka i kroppen. <3

Lördag.

Snö snö, En massa snö..
Det slutar ju för tusan aldrig snö känns det som :p
Men ska inte klaga, Jag tror på en vit julafton detta året. Det hade varit mysigt. :)
Även om den kommer bli mysig iaf då jag och mina kära kommer tillbringa dagen hos mina föräldrar. <3

Idag har vi inte gjort så jätte mkt egentligen..
Har ätit spagetti och köttbullar till lunch, Varit ute en sväng, Kollat film/tv och myst en massa. :)
Ska hoppa in i duschen om ett tag tänkte jag, Fryser som en gnu..
Sen blir det lugnt hela dagen lång skulle jag tippa på och ikväll kommer mannen hem :) <3 Kärlek det. <3

Robinson får inte missas ikväll heller ^^, hehe.
Nu är det ju riktigt spännande. :)

Ni som läser min blogg, Skulle ni kunna hjälpa mig med en sak om ni kan!?
Hur tusan gör man för att blogga via mobilen? Har en Iphone och kan ju logga in och så som vanligt och jag kan skriva rubriken på ett nytt inlägg men sen kan jag inte skriva ngt mer, Någon snäll sate där ute som vet hur man gör som kanske vill dela med sig? Hehe.

Nu blir det nallepuh här i huset.
Ha det bra så länge.

emma , -

lycka är att vara behövd. <3

Bild från igår. <3

Mathilda kastade sig ner i snön och på Mormors beställning så blidde det en snöbild av skatten. :) <3



Allt för längesen nu..

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för min otroligt kassa uppdatering, Men inte riktigt varit på humör för att blogga faktiskt..

Här det hänt ngt sen sist då? Jo en himla massa egentligen..
Gubben min har åkt till Norge igen för att jobba :/ Men nu äntligen kommer han hem till oss igen på Lördag, Oj oj som vi saknat den mannen.. Blir en massa mys och skoj när han kommer hem. i ca sex veckor kommer vi få ha han vid vår sida denna gången :) Helt underbart. :)

Fortfarande inte fått dagisplats till Mathilda men nu i Januari så ska hon in, Hon måste det... Stimulansen på dagis är helt olik den man själv ger och sen alla barnen :) Så efter Jul och Nyår så är det jag som ringer och kollar när det är hon kan komma in :)

Annars så har vi myst en massa här hemma, Varit iväg med Jhim hos hans syster och snackat skit och lekt med barnen, Varit ute och flängt och haft oss, Myst hemma, Lekt i snön, Varit på CSk med Mathilda och kollat hennes rör och en ny bedömning har gjorts, osv..
Just nu snöar det en jäkla massa här med, Säkert redan kommit 13-15 cm. :| Och det snöar fortfarande :o
Min förhoppning är ju att vi kommer ha en vit julafton :)
På julafton bär det av hem till mina kära föräldrar för god mat, klappar, prat och mys :) Ska bli riktigt skoj, Längesen vi träffade dom nu med ju :( Men om några dagar så :D <3

Ska verkligen ta tag i detta med läkaren och så nu här efter jul, Huvudvärken sitter kvar, Gör fortfarande ont och så. :/ Så måste kollas upp igen, DOm vill ju bara jag ska avvakta hela tiden..
Men nu jäklar :p hehe.

Sen har det hänt en del privata saker, Jag har kommit till insikt med att saker och ting är inte som jag trodde dom skulle vara, Usch och fy.. Mkt kan man vara kapabel till men ja.
Usch och fy Aldrig igen...

Annars idag blir det nog hyffsat lugnt skulle jag tro, Kanske ska försöka skriva några rader till senare. Har ju fått reda på att det är vissa som läser min blogg som vill ha uppdateringar :) hehe.. Jag trodde enbart det va min familj som läste min blogg så det va ju en glad överraskning :)

Men ha det bra alla.

emma , -

snart jul <3


RSS 2.0