rubrik

Oj oj...
Det va inte igår man skrev här märkte jag, Det ber vi om ursäkt för.

Vad har hänt sedan sist då måntro?
Vi har myst en massa i vanlig ordning, Mathilda har sovit hos moster Ida och hos morfar och mormor..
Det uppskattade hon, det märktes. :)
Va skönt att koppla av lite och vara barnledig.
Som Jocke, Pyret och andra säger så måste jag börja vara Emma lite mer. Men det är ju så himla svårt, Jag vet att jag kanske går upp i min mammaroll för mycket och glömmer bort mig själv lite på vägen, Men ska försöka ändra på det lite. Hehe :)

Sönade för ett tag sen gjorde det här med, Alltså för ett par dagar sen. Nu regnar det bara en massa istället, Mindre skoj om jag får säga min mening faktiskt. men det är ju så när det gäller hösten dessvärre, men snart är vintern här :) Ohh vad jag längtar. Känns som om denna julen kommer vara helt underbar, Känner riktigt redan nu i kroppen att jag verkligen längtar till Julen och det är inte likt mig direkt. haha :p

Idag händer det inte så väldans mycket, Jocke och Jhim är iväg hos Jhims mamma och jobbar lite så det är bara vi fruntimmer hemma, Men vi reder oss bra :) hehe.
Regnar och är grått och ruggit ute med så idag håller vi oss inne och kollar film och flabbar lite skit och äter gottis :p :)

Nej nu ska jag ta två bloss med Chasse, Men ha det bra alla.

emma . -

Lyckan i kroppen som jag har är otrolig, Jag är lycklig på en nivå som jag inte trodde man kunde uppnå. :)

Bara regn hos mig..

Det är verkligen höstväder ute idag.
Regn, grått och ruggit, Jag älskar sådant här väder. Det blir riktigt mysfaktor hela dagen..
Mörk och dämpat med massa tända ljus om jag får säga mitt. :) hehe.

Mathilda sitter nu och kollar en Nallepuh film..
Mysig som tusan är hon med.
Sprungit runt ute i sina gummistövlar och regnkläder med..
Åhh vad jag älskar denna tösabit.

Igår kväll så va vi ute och gick, Jag Mathilda och Jocke.
Lagom kallt och skönt va det. Man kanske skulle försöka ta sig ut och gå ett par ggr i veckan? Hehe, Låter jobbigt men det är ju så himla härligt när man väl kommer ut.

Har äntligen börjat läsa min bok med.
Riktigt spännande, Passade på att läsa en del när Mathilda vilade innan. :)
Blir att läsa ett par rader i den ikväll med.

Nej nu ska jag plcoka fram korven som ska va till middagen.
Men ha det bra alla.

emma , -

<3

Lycklig.

Ja det är jag..
Lyckan jag känner idag är helt otrolig. Mathilda och Jocke förgyller hela min tillvaro. Mathilda har och kommer alltid vara min nummer ett och när hon kom in i mitt liv fick allt en helomvändning. Inte enbart för mig själv utan för så många andra. Hon kom in och lös upp hela mitt liv, Visste innebörden av vad som menades med att en förälder älskar sina barn villkorslöst, Hur man verkligen är villig att offra precis allt man har för ett barn. Hon fick mig att återuppta kontakten med mina föräldrar, Jag tror helt ärligt att hade hon inte kommit där och då så kanske jag än idag inte haft kontakt med dom igen. Jag tackar min lyckliga stjärna för Mathilda och min familj. Ni är dom allra bästa och man kunde inte haft en bättre familj än vad jag har.. Alla har vi med och motgångar men alltid har man hittat tillbaka till varandra. Jag älskar er. <3

Sen har vi Jocke, Han bara satt där i soffan och fick mitt hjärta att börja slå fortare och jag kände direkt att jag blev nyfiken och ville veta en massa om honom. Han va intressant och såg väldigt bra ut i mina ögon. Hans ögon, Hans leende, Hans kropp, Hans sett att se på mig är helt overkligt. Han ger mig sådant rus i hela kroppen. Jag blir helt knäsvag av att kolla på honom, Känner hans kärlek när han kollar på mig och känner verkligen att detta är rätt ända ut i fingerspetsarna. Jag mår bra i både kropp och hjärta av denna människa. Jag släpper honom aldrig och har nog aldrig känt mig så här redo att älska och släppa in någon till 110 % innan. Han är underbar, otrolig och fantasikt i ett. Oj oj vad kär jag är i honom. <3

Sen har vi mina vänner med, Jag är glad att jag har mina vänner.
Vänner som jag vet står vid min sida oavsett vad.. Dom jag vet att jag verkligen kan komma till om det är ngt. Dom som verkligen lyssnar när man säger ngt istället för att bara höra. Jag försöker och ställer upp i den mån jag verkligen kan och ber inte om mkt i gengäld men när det väl gäller så vet man vilka som står kvar och finns där och det är jag otroligt glad över. <3

Annars så flyter det mesta på som vanligt tycker jag. Allt känns bra. :) Allt känns så komplett på något vis. Jag känner mig verkligen hemma i kroppen just nu eller hur man ska kunna uttrycka sig.

Nu blir det lite tv och mys. Men ha det bra alla.

emma , -

kärlek.

Ny vecka.

Måndag och ny vecka igen..
Snart är det Torsdag och då kommer Jocke hem :) Äntligen.
Säger jag till Mathilda att nu snart kommer Jocke hem så springer hon runt och säger min Jocke min Jocke. haha :P

Idag har det inte hänt så väldans mycket. Slappat mestadels hela dagen.. Varit ute en sväng med har vi varit.
Just nu sitter jag här, sörplar i mig en powerking och pratar med mannen i mitt liv :p och Mathilda kollar på Gustav 2 filmen. Helt inne i filmen är hon :) Mammas sötsak. <3

Ikväll händer det inte så mycket heller, Blir slappa och sen lägga sig i tid. Rätt trött idag faktiskt.
Mathilda sover ju ingen middag heller längre så full rulle hela dagarna :p Ytterst sällan hon vill vila dagtid nu men hon är ju stor så :) Hehe..

Måste även få skriva några rader om något annat.
Jag är så glad att vi börjat prata igen med min familj, Fattar inte varför man ska vara så himla tjurskallig. Usch för det. Men man är ju som man är ibland :p
Dom är ju det bästa och jag vill inte va utan dom i vårat liv, Vi älskar dom så otroligt mycket.. Dom finns där och ställer upp och dom har rest mig otaliga gånger då jag varit nere på botten. Dom är guld värda. <3
Kommer snart och hälsar på gör vi, Det lovar jag. :) <3

Nej nu ska jag ut och ta två bloss, Men ha det bra.

emma , -

kunde inte varit lyckligare än såhär. Jag har det bästa i mitt liv.

Tankar om det mesta.

Jag blir lite fundersam gällande vissa saker/personer.
Vissa säger att dom ska finnas där och ställer upp på både det ena och andra viset och sen när man ber dom om ngt så visar det sig vara rena motsattsen.. Hmm, Förstår inte riktigt det där tänkandet. Det är inte jag som straffas av det hela men det kanske dom tycks tro? Aja valet är ditt och jag krusar eller tvingar ingen men man tycker ju att så mycket kan man inte blunda.
Är iaf otroligt tacksam  att det finns andra som kan ställa upp och som finns där och ställer upp. Jag vet att jag må vara korkad och trångsynt ibland gällande vissa saker men det kan lätt bli så ibland :) hehe.

Jag tänker på er varje dag och Mathilda frågar likaså efter er. Ni är lika saknade från oss båda ska ni veta. Vi kommer och hälsar på inom det närmsta det lovar jag :)
Hoppas det går bra på folkracen idag, Håller våra tummar här hemma. Vet hur mkt du älskar att köra :)

En annan tanke är väl hur vissa ser på saker och ting.
Man säger kanske att man inte direkt bryr sig såsett men seriöst? Lite vett och moral har man väl ändå i kroppen, Eller? Tänker inte skriva indirekt vad det handlar om här just nu idag men ja.. Tänk!

En person har även hört av sig som jag inte räknat med alls.
Jag vill ingenting med denna människa och vill inte alls ha personen involverad i mitt liv.. Blandade känslor.. Gråter i telefonen och kräker av sig det ena och det andra och tror att man dras tilbaka 12 år i tiden och att saker och ting ska va som förr med enda skillnaden att jag har Mathilda nu.
VIll träffa Mathilda och umgås med henne själv!! Dum i huvudet eller? Aldrig jag hade släppt lös min flicka med dig, Den dagen du visar att du mognat till den grad så du kan uppföra dig och inte dra ner alla runt om med att säga vissa saker så kanske jag kan gå med på att träffa dig, Innan dess. Hell no! Och Mathilda vill jag inte blanda in..

Annars så sitter jag och kuckelurar lite på vem som kan tänka sig ha bil och släp som kanske kan ställa upp och köra en säng från Helsingborg till Hässleholm.. Hmm, En med dragkrok vet jag ju men hade varit nimmare om ngn haft släp med då man är urfattig just nu men sängen vill jag innerligt ha upp. Fortast möjligt, Men ack den som ger sig. Jag letar vidare :)

Idag är det Lördag och det innebär att vi är en dag närmare Torsdag.. Och vad händer på Torsdag ? Jo världens  bästa Jocke kommer hem :D Måtte dessa sista dagarna gå fort fort nu. Vill bara krypa upp i hans famn och beskriva lyckan jag har tillsammans med honom. Mathilda och han gör mig så himla lycklig så jag knappt finner ord.
Nog för jag varit kär innan men har då aldrig haft denna känslan, Där är ngt speciellt och unik med honom. Helvete vad kär jag är.. Jag släpper honom aldrig, Sorry girls :p hehe.
'
Nu ringde min kära lillasyster Ida så ska utbyta några ord med henne. Men ha det så bra så länge.

emma , -

<3<3

Kärlek. <3






Torsdag.

Torsdag idag och idag börjar Robinsson, Det ska inte missas ikväll :) Hehe..

Annars idag har det varit hyffsat lugnt. Lite dämpad och så är jag men inget som inte kommer försvinna.
En person som står mig riktigt riktigt nära ska in på operation på Onsdag, Blir inlagd på Tisdag och opererad på Onsdag. Massa blandade känslor där, Manser bara det värsta framför sig och tror det värsta samtidigt med.
Dom ska operera mellan alla nack kotor för dom har typ trycks ihop och så har det blivit ett ordentligt tryck vilket gör att han knappt kan lyfta sina armar. Opererar dom inte nu så är risken väldigt stor att ngt kommer hända och det vill vi verkligen inte. Usch hemska tankar om det dära. Men det kommer väl gå bra även om det är sjukt jobbigt att man inte kan vara där nere vid hans sida och hålla sig uppdaterad. Älskar dig. <3

Sen en annan sak som är sjukt otroligt jobbig det är att det fortfarande är en vecka kvar tills Jocke kommer hem, 1 vecka idag, 7 dagar, usch säger jag bara.
Men där är det med bara till att bita ihopa och fortsätta räkna ner. Jag är här när han kommer hem och kommer stå på stationen och möta honom. Då hoppas jag att vi möts upp i en stor och varm kram och jag får känna hans värme och kärlek.. Det jag vill är att visa och berätta för honom hur mkt han betyder och hur mkt kärlek jag har att ge honom.. Han är en på miljonen och jag släpper honom inte. Min legobit. Jag hoppas han vet vad han betyder för mig.. Han är kärlek för mig. Lyckan är obeskrilig. <3<3

Nej nu ska jag dricka upp min powerking och sen klä Mathilda och gå ner och handla cigg.
Men ha det så bra alla.


emma, -


lycka på elitnivå. <3

Har fått höra att jag är

ganska då dålig på att blogga så då är det väl lika så bäst att logga in och skriva lite. :p

Vad har hänt den senaste veckan då?
Hmm..
Inte så väldans mycket egentligen..
Fixat naglarna,
Storhandlat,
slappat,
varit ute,
Mathilda har varit hos Kim,
Jag har varit dunder förkyld och har fortfarande hosta kvar,
Druckit lite vin.
Städat.
Ja you name it liksom, Det som hör varadagen till helt enkelt. :P hehe..

Fick även papper som jag nu fyllt i ang dagis till Mathilda. Ska skicka iväg dom nu i veckan med. Sen är det bara att hålla tummarna på att hon kommer in och att dagiset är bra :)
Men det misstror jag inte på att dom inte är. Det kommer bli bra. :)

Idag händer det inte så väldans mycket, Blir bara lugnt. Mathilda är på ett jävla humör med. Treårs trotsen har kommit till denna lilla damen.. Alla gränser ska testas till max, Jag blir knäpp i huvudet. haha. Men ack så älskad hon är. :)

Jocke är fortfarande i Norge med, usch.. 8 dagar kvar sen är han hemma iaf. :) Då blir det pusskalas för hela slanten :)
Fy helvete vad jag saknar honom, Mathilda kommer dagligen och frågar vart han är med och letar efter honom. hehe.. Ser så sött ut. -Mamma, Var är Jocku?- hahaha. :)
Men sen är han hemma massa dagar och det tycker vi om, Riktigt mycket.

Alltså jag vill bara alla, Precis alla ska veta hur satans kär jag är i denna människan. Visst har jag varit kär innan men det har då inte känt såhär. Det är som att få en käftsmäll av lycka varje dag och mer därtill. :p
Han gör mig knäsvag och jag ler hela tiden. Pirrar i magen av bara tanken på honom. Det är kärlek helt enkelt.<3

Nej nu gott folk ska jag gå och göra mig en lingongrova macka med ost och mysa med Tildis.
Men ha det bra.

emma , -

ingen kunde varit lyckligare än jag, Jag har två av det mest underbara man kan ha. <3

RSS 2.0