1:a Advent..

Ja jisses vad snabbt tiden går..
På Ondag är det första December med..
Fattar inte riktigt vart detta året har tagit vägen egentligen alltså.. Har ju i stort sett bara sagt poff känns det som..
Både med och motgångar det varit ett par stycken av, Men det som inte dödar det härdar sägs det ju och sen har jag lärt mig en enormt viktig sak med att ensam är inte alltid starkast.. Det har jag lärt mig och jag vet nu att det stämmer med..

Jag trodde innan att jag fixade allt själv, Hade allt under kontroll, Klarade allt men ack så fel jag hade..
Just här och nu idag så har jag aldrig känt mig så stark som jag gör nu..
Jag måste nog tacka Jocke till stor del för detta, För sen jag träffade honom och han kom in i vårt liv så föll mycket på plats och jag kände ett lugn började växa inuti mig.. För första gången av någon annan än Mathilda och min familj så kände jag mig verkligen älskad, uppskattad, behövd, tagen på allvar.. Ja jag kände verkligen att jag kunde vara Emma, Inte behöva dansa efter någon annan pipor för att ha det bra. Jocke tar fram så mycket positivt i mig och han ge rmig ett sådant lugn jag inte trodde existerade. Jag älskar honom mer än orden räcker till, Han är verkligen ja, han. Helt jäkla underbar helt enkelt.. Jag vill aldrig vara utan honom, Jag avgudar honom, älskar honom, ser upp till honom, vill göra honom stolt, beröra honom som ingen annan..
Ja jag kan fortsätta massor känns det som men ja..

Annars idag så har det varit hyffsat tycker jag..
Vi skulle ner till julskyltningen vid fem tiden men då hade allt redan stängt! :O Vad är detta liksom?! Man ska ju först gå på sånt vid den tiden.. Så vi styrde ner mot Kvantum ist och inhandlade lite glögg och annat smått och gott..
Kollat finalen i Ensam mamma söker med.. Lite fel hade jag i slutvalet men ja :P hehe..

Nej gott folk, Nu ska jag göra mig en stor kopp te och gå och ge min kära karl en stor kram.. Hoppas jag får en tillbaka med bara ^^,

Men ha det så bra.

emma , -


Jag råkar ju glömma bort

att jag har en blogg ibland, förlåt gott folk. :p hehe.

Idag har det varit en lugn dag faktiskt.. I förmiddags hände det inte så mkt. Eller jo, Mathilda gick utan blöja hela förmiddag och råkade bara kissa på sig 2 ggr, Hon försöker och springer och kissar när hon känner av det men ibland när hon är uppe i allt så är det inte så lätt. men hon är så duktig, min stora flicka. <3
Helskicke vad stor kärleken till denna krabaten är, När hon kom in i mitt liv så vändes mitt hjärta upp och ner.. Man förstår verkligen vad ens egna föräldrar menar med att man älskar sina barn vilkorslöst och som ingen annan.

Sen va Jhim så jätte snäll och körde oss till Klippan, Ida min lillasyster och mosters guldklimp Melvin bor här. Kom hit vid två tiden tror jag det va.
Ella va här med då, min andra minisyster :) Inte träffat henne heller på evigheter så det va riktigt skoj :D
Blev serverade fiskgratäng och vitlöksbröd och sallad när vi kom, Mumsigt mumsigt. :) Blev massa snack om allt och ingenting sen traskade vi ner till netto en sväng.. Pyret ("mamma") och Vince (lillebror) kom sen för att hämta Ella, Blev lite te drickande och ännu mera snack.. Riktigt mysigt. :)

Nu ikväll när ungarna somnat så har det blivit en massa tjejsnack om allt mellan himmel och jord. Va evigheter sen jag och Ida bara va såhär, Tror seriöst inte det hänt sen innan både jag och hon fick barn :O och det innebär längesen.. Trist men sant, Tror vi båda va i behov av detta och ska se till att vi blir bättre på detta, Ska säga till henne att en sådan här dag/kväll/natt kan vi ha en gång i månaden iaf. Tycker jag låter super :) haha.. Hoppas hon med tycker det bara :p

Åhh vad jag älskar alla i min familj, Ja Jocke, Du ingår i den med :D Hehe..
Jag är så tacksam att jag har dom, Dom får mig att stå, Orka med saker, Dom reser mig upp som inga andra klarar av. Kunde inte haft det bättre.

Nej nu ska jag återgå till det som jag gjorde innan.
En vecka kvar nu bara btw tills älsklade Jocke är hemma igen :D
jag och Tillisen saknar massor vill jag lova. Kärlek till tusen <3

Ha det så bra alla.

emma , -

snart jul :D

skriveri..

Jag sitter här i min ensamhet, Mathilda sover, Älskling är och jobbar och Jhim är i väg på sitt håll..
Är en människa som inte tycker om att vara ensam, Jag är en människa som alltid lyckas skena iväg i båda tankar och fantasi när jag sitter själv.. Vissa gånger är det otroligt jobbigt då man färdas bakåt i tänkandet, Men sen samtidigt kan det vara riktigt skönt att bara sitta själv och bara va liksom...
Sitter här med hörlurarna på och lyssnar på Cyndi Laupers låt True Colors och bara njuter till max.. Denna låten har alltid lyckats beröra mig på något sätt..
Att sjunga att man ser någon riktiga färger skina genom, att det är därför man älskar någon och sen att man inte ska vara rädd.. Just dom orden får mig att tänka efter ännu en gång, Alla vi människor bär nog med oss massvis med färger, Men alla folk kan inte se alla.. Eller se på detta viset ist, Jag tror att alla människor bär med oss massa olika saker beroende på vad man gått igenom i livet, Kan någon annan än en själv verkligen se allt detta, Ta en för allt, Se både det positiva och negativa, Vilja vara en del av den andres liv, Kan man bara tillåta sig själv att bli älskad fullt ut och våga släppa in, även innanför den sista dörren där det som är som mest skört finns, Då har man som sagt inget att vara rädd för och är verkligen beredd att älska fullt ut..
Jag tror att det finns en sådan person för alla..
Jag tror på evig kärlek, Jag vet inte om jag sagt detta tidigare men mina föräldrar är verkligen mina förebilder gällande sann kärlek, Ett verkligt bevis på att sann kärlek klarar allt oavsett vad man får utstå, Vilka prövningar man får på halsen..
Att se dom älska varandra på det djupet som dom gör ger mig gåshud, Jag vet att dom inte haft det lätt men dom har lyckats ta sig förbi hinder, Det har stärkt dom. Dom är verkligen ett bevis för mig att riktigt sann kärlek finns och klarar allt.

Här just idag sitter jag med en känsla i bröstet och känner mig verkligen älskad på alla sätt och vis för den jag verkligen är av någon annan än min familj, min dotter och mina vänner.
Den personen är Jocke, Han har lyckats beröra och komma åt mitt hjärta som ingen tidigare lyckats med.. Har ger mig pirr i hela kroppen, Hans sätt att smeka min kind, Pussa mig i pannan, Hur han tar sig till Mathilda, Hur han pratar, Hur han får mig att le, Hur han är, Ja hela han.. För första gången någonsin så känner jag mig verkligen älskad hela vägen utifrån och in och tillbaka igen. Med honom känns det verkligen som om jag hittat hem..
Mathilda, Han, Min familj och mina vänner, Det är det jag behöver.. Jag kunde inte varit lyckligare än jag är idag. Jag har banne mig det bästa av allt. <3<3<3

Annars då?
Snart jul och det ger en mysig känsla i hela kroppen.. Jag hoppas bara innerligt att vi får lite snö till jul med. Det hade varit pricken över i:et. :)
Ska ta och prata med mina föräldrar lite och se om vi är välkomna dit julafton, Det är vi säkerligen men ja :) Hehe.. :p
Snart är detta året med slut, Otroligt vad fort det gått..
Ska försöka hitta barnvakt till nyår med så man kanske kan skåla in det nya året med lite alkohol i ett glas och en kyss av hunnybunny :) Känner på mig att det nya året kommer bjuda på massa roliga, bra saker. Inte enbart för mig själv utan för så många jag känner.. :)

Nej nu gott folk så ska jag ta och göra mig en stoooor kopp varm choklad och krypa upp i soffan och kolla tv.. Men innan dess så blir det två bloss. Skickade sms till systra min, Hoppas hon är vaken så man kan få lite pratsällskap ^^ haha..

Men ha det bra alla.

emma , -

<3

November

Helt sinnes att det är November nu.
Känns inte riktigt som det dock, hehe..
Höstvädret och så har vi ju och mörkare har det blivit och klockan är omställd igen.
Snart är det jul med, Detta året har gått så himla förbaskat fort..

Började väl mindre bra egentligen men det har bara gått till det bättre och positivare hela tiden och just nu är lyckan på topp.
Jag har en helt underbar flicka som förgyller min vardag. <3 En helt underbar pojkvän som kom in och fick mitt hjärta att slå frivolter och som gör mig glad och lycklig på ett plan jag inte tidigare känt. <3
Jag har en kopiöst otrolig familj som finns där och ställer upp/stöttar, Jag har den bästa. <3 Sen har jag mina fina vänner som finns där och som är så underbara. <3
Kunde jag varit mer lycklig? Nej!

Annars då?
Idag blir det bara lugnt skulle jag tro, Ska ut en liten sväng sen blir det bara innemys. regnigt, kallt och grått ute idag ju. brr..
Skickar en tanke till "mamma" med idag, Men det kommer gå bra. <3

Sitter och kollar på Ubbe just nu på barnkanalen och myser en massa i soffan..
Ska strax ringa ett samtal och se hur det går ang dagis för Tillisen, Hon måste in snarast då jag ska börja på något som ams håller i. Så håll tummarna :)

Ha det bra alla.

emma ,  -

snart jul <3

RSS 2.0